Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Dekoratív új burkolatok

|

Dekoratív új burkolatok


Ebben a cikkben szeretnénk önnek bemutatni két új burkolat termékcsaládunkat amely egy új szintre emeli a fürdőszoba letisztult világát ezzel a két új innovatív termékcsaláddal.

A Csempe és Kert Kft-nél elérhető az olasz Savoia Italia és a spanyol Keros Ceramica márkák hatalmas választékba, hogy az ön minden igényét kielégítsük. Ezek a termékek nemcsak a magas minőséget képviselik hanem a kifinomult eleganciát is.
Röviden bemutatnánk ezt a két nagy múltú piacvezető termékcsaládot,
amely múltjának köszönhetően a legmagasabb elvárásoknak is megfelel mind a minőség és a választék terén.

  • 1/2

Az 1976-ban alapított SAVOIA ITALIA ma a modenai kerámia gyártás egyik vezető márkája nemzetközi piacon. Termékeit szinte világszerte exportálja. Szilárd hátterének köszönhetően a Savoia Italia kerámia burkolólapokat tervez és gyárt minden környezethez. A Savoia Italia magas minőségű, testreszabott megoldásokat kínál és hihetetlenül hatalmas kollekcióval rendelkezik. Minden építészeti és belsőépítészeti: padlók és falak, széles színválasztékkal, méretben, kivitelben, dekorációval és különleges darabokkal.

 A KEROS CERAMICA kiváló minőségű spanyol burkolatok (csempék, padlólapok, mozaikok, dekorok), melyek fürdőszobába, konyhába, étkezőbe, szobába, kültérre és beltérre egyaránt rakhatóak. A Keros Ceramika több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik falicsempék és padlólapok gyártásában. A klasszikustól a legmodernebb trendekig kínálnak burkolatokat. A spanyol vállalat fő törekvése, hogy kiváló minőségű termékeket nyújtson vásárlóinak nemzetközi szinten. Állandó fejlesztésekkel érik el, hogy a vevők maximálisan elégedettek legyenek kínálatukkal és termékeikkel, illetve környezettudatos szemléletükkel.

 Ez a két termék elérhető üzletünkben, valamint webáruházunkban.Térjen be hozzánk és nézze meg a  4551 Nyíregyháza, Nyíregyházi út 15 szám alatt található üzletünkbe, vagy tekintse meg a webáruházunkban, www.csempebolt.hu.

Várjuk szeretettel!

A Csempe és Kert Kft. dolgozói.