Termékek




Minden címke 194



Mutasd az összes cikket...

Új megoldás a vízszigetelésben – a folyékony fólia használata és előnyei

|

A vízszigetelés terén az utóbbi években egy új, hatékony termék került reflektorfénybe: a folyékony fólia. Örömmel jelentjük be, hogy a Csempeboltban a Murexin folyékony fólia nemcsak raktárkészleten van, de extra nagy kedvezménnyel érhető el! De mi is ez a folyékony fólia, és miért olyan hasznos? Derítsd ki cikkünkből! 

Mi az a folyékony fólia?

A folyékony fólia egy speciális, vízbázisú szigetelőanyag, amelyet különböző burkolatok alá lehet felvinni, hogy megakadályozza a víz beszivárgását és rombolását. Ez a modern anyag rendkívül rugalmas és tartós, így ideális választás számos vízszigetelési feladathoz. A fólia sűrű, ugyanakkor folyékony halmazállapotú, így könnyen fel lehet kenni a felületekre. 

 Hol használhatod a folyékony fóliát?

  1. Fürdőszobák és konyhák: ideális választás a fürdőszobák és konyhák nedves területeinek vízszigetelésére. Alkalmazható a zuhanyzók, kádak, mosogatók és munkalapok körül.

  2. Erkélyek és teraszok: az erkélyek és teraszok szigetelésére is tökéletes, hiszen ellenáll az időjárás viszontagságainak, és hosszú távon véd a nedvességtől.

  3. Alapozások és pincék: a pincék és alapozások vízszigetelésére is kiválóan alkalmas, mivel meggátolja a talajvíz beszivárgását és a falak nedvesedését.

Termékenként is különbözhetnek a felhasználási feltételek, ezért a fólia használati utasítását mindenképp érdemes elolvasni az alkalmazás előtt. Fontos, hogy a folyékony fólia kivétel nélkül a burkolólapok alatti vízszigetelés kialakítására alkalmas, nem szabad a csempére vagy a járólapra kenni.


Miért jó a folyékony fólia?

Miért alkalmazzák egyre többen ezt a vízszigetelő anyagot? Mi az, ami a használata mellett szól? Nézzük néhány előnyét!

  1. Egyszerű alkalmazás: a folyékony fólia ecsettel, hengerrel vagy szórópisztollyal is könnyedén felvihető a felületre, ami jelentősen megkönnyíti a munkát, még a nehezen hozzáférhető helyeken is.

  2. Rugalmas és tartós: a megszáradt réteg rugalmas marad, így ellenáll a repedéseknek és a hőmérséklet-ingadozásnak is. Ez hosszú távú védelmet nyújt a nedvességgel szemben.

  3. Vízálló és légáteresztő: míg a folyékony fólia teljes mértékben vízálló, lehetővé teszi a felület lélegzését, ami megakadályozza a penészesedést és a nedvesség felhalmozódását.

Folyékony fólia – most extra nagy kedvezménnyel!

Ha te is próbára tennéd a folyékony fóliát, a Murexin termékeiben biztosan nem fogsz csalódni! A neves gyártó vízszigetelő terméke gyorsan szárad, rendkívül jó minőségű, oldószermentes, nem vízáteresztő és tartósan elasztikus. 

A Csempeboltban most különleges akcióval készültünk: a Murexin folyékony fólia extra nagy kedvezménnyel érhető el, méghozzá azonnal, ugyanis jelentős raktárkészlettel rendelkezünk. 

Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy otthonod vizes helyiségeit professzionális vízszigeteléssel láthasd el, most kedvező áron! 

Látogass el üzletünk egyikébe vagy vásárolj online, és szerezd be a Murexin folyékony fóliát most, hogy otthonod minden részét tökéletesen megvédd a nedvességtől és az időjárás viszontagságaitól!