Termékek




Minden címke 196



Mutasd az összes cikket...

Haláli akciók: csapj le legalább 10% kedvezménnyel termékeinkre!

|

Ha éppen otthonod felújításán gondolkodsz, és szeretnéd stílusos, mégis minőségi termékekkel gazdagítani a fürdőszobád vagy konyhád, itt a tökéletes alkalom! A Csempebolt halloween alkalmából ijesztően jó ajánlatokkal vár: most legalább 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg termékeinket, valamint ha a rendelési érték eléri a 100 000 Ft-ot, akkor díjmentesen házhoz is szállítjuk neked! Íme néhány hátborzongatóan jó termék, amit nem érdemes kihagynod!

RAVAK Chrome fürdőkád (150x70) – Nyugalom a kísérteties estéken

A RAVAK Chrome fürdőkád egyszerű, elegáns dizájnjával és kompakt méretével tökéletes választás kisebb fürdőszobákba is: a 150x70 cm-es fürdőkád kényelmet nyújt anélkül, hogy sok helyet foglalna. Egy fárasztó, stresszes nap után olyan érzés belemerülni, mintha egy másik világba csöppentél volna, ahol a relaxáció és a nyugalom dominál. Strapabíró akril anyagból készült, így könnyen tisztítható, és évekig megőrzi újszerű állapotát, ezért hosszú távon is a pihenésed tökéletes helyszíne lesz!


RAVAK 10° kádcsaptelep (szett nélkül) – Félelmetesen funkcionális

A RAVAK 10° kádcsaptelep modern, letisztult vonalaival és kifinomult króm felületével bármely fürdőszobába beilleszthető. A 10°-os sorozat praktikus megoldásokat kínál, például a rugalmas perlátorral, amely lehetővé teszi, hogy a vízsugarat pontosan oda irányítsd, ahol szükséged van rá. Az ergonomikus kar SoftMove technológia biztosítja a csaptelep sima, precíz működését, míg az EasyClean funkcióval a vízkő egyszerűen eltávolítható egyetlen mozdulattal. A termosztatikus csapteleppel ellátott zuhanyoszlop stabilan tartja a kívánt vízhőmérsékletet, így mindig zavartalan fürdésben lehet részed. A sorozat minden részlete harmonizál, a beépíthető változatok pedig maximális kényelmet adnak.


Teka Stone 60 L-TG 1B 1D mosogatótálca – Rémisztően egyszerű tisztítani

A Teka Stone mosogatótálca ideális választás minden konyhába, hiszen strapabíró és helytakarékos kialakítása megkönnyíti a mindennapokat. A gránit anyagból készült tálca hő-, kopás- és ütésálló felülettel rendelkezik, így hosszú távon ellenáll a használatnak, még a legfélelmetesebb főzési kalandok során is. Antibakteriális bevonata és UV-álló felülete megakadályozza a színvesztést, így a mosogatótálca mindig tisztán és frissen ragyog. Egyetlen medencéje és enyhén barázdált csepegtetője gyorsan vezeti el a vizet, míg szögletes formája tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhai stílushoz. Ráadásul a mosogatótálca hat különböző színben kapható, így könnyedén igazíthatod konyhád színvilágához. 


Csak most, a halloweeni időszakban 10% kedvezménnyel, és 100 000 forint felett ingyenes szállítással vásárolhatod meg ezeket a prémium kiegészítőket! Ráadásul outlet burkolatainkat akár 70% kedvezménnyel is beszerezheted! Ne várj sokáig, hiszen az akció korlátozott ideig érvényes! Leárazott termékekért látogass el weboldalunkra, és lépj kapcsolatba velünk a további részletekért!